Продавець КосметикTrend розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
592 відгуків
УкраинаОдеська областьОдеса
+380972816004
+380972816004
"КосметикTrend" Косметика и аксессуары
Кошик
  • picture 1
  • picture 2
  • picture 3
  • picture 4
  • picture 5
  • picture 6
  • picture 7
  • picture 8
  • picture 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Choice Кращі лікувально-профілактичні фіто-комплекси для здоров'я (Україна)

Фітокомплекси українського виробника «CHOICE» – це унікальне поєднання пророслих зерен вівса, пшениці, кукурудзи з лікарськими травами і рослинами. Такий склад вирішує відразу три важливі завдання: живить організм всіма життєво необхідними речовинами; надає лікувальний ефект і очищає організм на клітинному рівні. Дана продукція не має аналогів серед вітчизняних та зарубіжних виробників.

Фітокомплекси компанії «CHOICE» були розроблені у 2004 році вченими Академії медичних наук України та Національного університету харчових технологій під керівництвом доктора медичних наук, професора Лапшина Володимира Федоровича. Клінічні випробування проходили на базі Інституту педіатрії, акушерства та гінекології АМН України. Мають статус «рекомендовано».

Нове ― це добре забуте старе. Ще з давніх часів людина використовувала пророщені зерна у своєму харчуванні. Індійські веди і грецький античний учений Гіппократ залишили нам згадка про цілющі властивості пророщеного зерна. Досі в раціоні індійських йогів пророщені зерна займають більшу частину харчування, що, в свою чергу, впливає на тривалість їхнього життя. Наші пращури у Давній Русі також використовували пророщені зерна, які «всі нутрощі зміцнюють, і сили тілесні стверджують».

Пророщені зерна, в цьому сенсі, – особлива аптека, подарунок від природи. Вони включають в себе весь набір інгредієнтів, необхідних для раціонального харчування: білки, легкозасвоювані речовини, вуглеводи, клітковину з харчовими волокнами, мінеральні вітаміни, а також рослинні ферменти і фітогормони. У такий живий системі всі складові працюють не поодинці, а разом, підтримуючи і посилюючи дію один одного.

Завдяки спеціально розробленій технології при пророщуванні зерна в процесі ферментативного гідролізу кількість вітамінів, рослинних ферментів і фітогормонів зростає у 5 – 10 і більше разів. Макро - та мікроелементи (залізо, кальцій, магній, селен та ін) містяться в пророщеному зерні в хелатированном вигляді, у вигляді органічних комплексів, завдяки чому легко засвоюються. Під дією ферментів складні молекули перетворюються в прості і легко засвоювані: крохмаль – в цукри, білки – до амінокислот, жири – на жирні кислоти. У підсумку в концентрованому вигляді ми отримуємо комплекс необхідних поживних речовин в самій доступною для нашого організму формі.

Поєднання трьох злакових має переваги і не є випадковим. Така суміш злаків підвищує біологічні властивості продукту і поліпшує їх харчову засвоюваність:

  • пророслі зерна пшениці багаті на вітаміни, особливо А, С, Е;
  • кукурудзи – вітамінами групи В і рослинних андрогенів і естрогенів, які регулюють гормональний фон, підвищують фізичну працездатність, стимулюють потенцію, вирішують проблеми жіночих і чоловічих статевих органів;
  • вівса – макро -, мікроелементами, особливо калієм, кальцієм, магнієм, залізом, міддю та цинком.

Вченими встановлено, що пророслі зерна пшениці – «геніальні сміттярі», розбирають життєво небезпечні сміттєзвалища і завали в організмі, забезпечуючи природну чистоту. Вони здатні розчиняти клейковину, що утворюється в кишечнику, що захищають від страшного захворювання – раку.

Численні дослідження показали, що приблизно третина випадків злоякісних пухлин пов'язана з неправильним харчуванням. Тому нормалізація харчування людини шляхом споживання продуктів, що містять натуральні протиракові речовини – ефективний метод профілактики раку.

Системне вживання фітокомплексів на основі пророщених зерен стимулює обмін речовин і кровотворення; зміцнює імунну систему; компенсує вітамінну та мінеральну недостатність; нормалізує кислотно-лужний баланс; сприяє очищенню організму від отрут, шлаків і токсинів; знижує рівень холестерину і цукру в крові, нормалізує травлення; відновлює мікрофлору і перистальтику кишечника; підвищує потенцію; уповільнює процес старіння організму. Таким чином, запобігають багато захворювань, серед яких гіпертонія, інфаркт міокарда, стенокардія, склероз, онкологічні та багато інших.

Здоров'я – справжня цінність людини

«Кожна тварина і людина, померлі природною смертю, вмирають від неповноцінного живлення, тобто від дефіциту поживних речовин» – до такого висновку прийшов двічі лауреат Нобелівської премії доктор Уоллок, досліджуючи причини смерті людей і тварин і зробивши 17500 розтинів.

Він з'ясував, що 147 різних захворювань в організмі людини можуть бути викликані дефіцитом тільки одного мінералу – кальцію. А кожному з нас для того, щоб зберегти своє здоров'я, щодня необхідно 90 поживних речовин: 60 мінералів, 16 вітамінів, 12 основних амінокислот і 3 основних жирних кислоти. Практично всі вони повинні надходити в наш організм з їжею.

В даний час наше здоров'я під загрозою. Людському організму доводиться виживати в агресивному середовищі.

З одного боку: різке збільшення токсичних речовин, що надходять в наш організм у вигляді барвників, консервантів, стабілізаторів; збільшення кількості пестицидів, гербіцидів, солей важких металів у воді, грунті та повітрі; підвищення рівня радіації; отруєння хімічними лікарськими засобами та ін

З іншого боку, сьогодні існує реальна небезпека зробити наш організм заручником сучасних технологій, спрямованих на здешевлення продукції, що виготовляється на шкоду якості. Нові технології виробництва продуктів харчування, такі як: рафінування, пастеризація, заморожування; збір овочів і фруктів недозрілими і подальша їх обробка сульфитами та іншими хімікатами, що надає їм зовнішній вигляд, але не смак та поживну цінність зрілих овочів і ін., позбавляють їх поживних речовин. Все це призводить до того, що сучасна їжа не містить у своєму складі потрібну кількість поживних речовин і тому наш організм постійно недоотримує їх.

На цьому тлі токсичні речовини і шкідливі продукти життєдіяльності органів, посилюючи дію один одного, отруюють організм і призводять до порушення обміну речовин і розвитку таких хвороб, як цукровий діабет, стенокардія, інсульт, інфаркт, онкологічні захворювання тощо, і, як наслідок, до передчасної смерті.

Розірвати це зачароване коло можна за допомогою фітокомплексів натуральних рослинних комплексів. Біологічно активні речовини, що містяться в фитокомплексах, поступаючи в організм, проникають усередину кожної клітини, заповнюючи дефіцит корисних речовин. При цьому токсичні речовини і шкідливі продукти життєдіяльності «витісняються» з клітки, надходять у кров'яне русло, захоплюються органами виділення і виводяться із організму – наш організм оздоровлюється; ми не хворіємо, тривалість нашого життя збільшується.